30 godina iskustva.

Pored poslova vezanih uz sustave grijanja, vodeća smo tvrtka u segmentu klimatizacije na području sjeverozapadne Hrvatske. Klimatizacijom se bavimo od 2003. godine što mnogo govori i o našem širokom iskustvu vezanom uz ovu djelatnost. To iskustvo je stečeno na postavljanju klimatizacijskih sustava ne samo u stambenim prostorima, već i velikim objektima kao što su škole, bolnice, knjižnice, pošte te apartmanska naselja diljem cijele Lijepe naše.

Pored postavljanja klimatizacijskih sustava, bavimo se i redovitim održavanjem istih u trgovačkim centrima, bolnicama, privatnim kućama i stanovima… U našem Centru je izložen velik broj klima uređaja vodećih svjetskih proizvođača te će Vam naše stručno osoblje vrlo rado pomoći kod njihovog odabira.

Posjedujemo svu potrebnu dokumentaciju od strane Ministarstva zaštite okoliša za obavljanje djelatnosti prikupljanja, provjere propuštanja, ugradnje, održavanja i servisiranja rashladnih i klimatizacijskih uređaja i opreme.

Ovlašteni smo distributer i serviser  uređaja za grijanje i klimatizaciju: Bosch, Junkers, GreenTherm, Buderus, Maxon, Toshiba, Haier, Mitsubishi, Gree, Samsung, Azuri, Midea, LG, Korel, Fujitsu, Hyundai
 Servisna služba

Servisna služba pokriva čitav teritorij Republike Hrvatske, uključujući i otoke sastoji se od 40-tak stručno osposobljenih KEG servisera i frigomehaničara.

Servisna služba vrši poslove servisiranja kako rashladne opreme prodane od strane našeg odjela prodaje, tako i poslove koji se temelje na ugovornoj suradnji sa našim partnerima.

Našim serviserima omogućujemo stalno usavršavanje i razvijanje zajedno s ostalim članicama Markov Trade grupacije

Prednosti – Brza i povoljna visokokvalitetna usluga na prostoru cijele Republike Hrvatske, uključujući i otoke!

 

CRS – zaprimljeni kvarovi se rješavaju svakodnevno od strane naše servisne službe.
PDA  – obavljeni posao i utrošeni materijal se popisuju prema stvarnom stanju.
TRS – koristimo sustav kojim korisniku dajemo točne informacije o obavljenom poslu i statusu obavljenog posla.
TP/EC – visoka kvaliteta rada s odgovarajućom tehnologijom.
CLS – složen logistički sustav uključuje i skladištenje , servis, obnovu (sanitaciju) kao i kompletan alat za analizu.

 

Reference